SEO Rotterdam voor een goed SEO advies

Wat kan SEO Advising Rotterdam voor u betekenen?

SEO Rotterdam begint in eerste instantie altijd eerst met een keyword onderzoek. Wij zoeken dan naar de meest relevante, goede en winstgevende keywords. In de zoekmachine balken typen mensen altijd zoekwoorden in (keywords). Mensen doen dit om te zoeken naar informatie, producten te zoeken of aankopen te doen. De intentie van de zoeker is erg belangrijk voor het keyword onderzoek. Al staat een bedrijfspagina op nummer één in een zoekmachine wil dit nog niet betekenen dat het tot een verkoop leid. Dus in het keyword onderzoek vergeten wij nooit de commerciële intentie van een door het bedrijf gekozen zoekwoord. Een van de andere factoren is om te weten hoeveel zoekopdrachten er zijn geweest in de afgelopen maand voor een bepaald zoekwoord (keyword) en de inentificatie van de zoekopdracht dus de trend van het zoekwoord. Er zijn seizoens gebonden zoekwoorden en regionaal gebonden zoekwoorden, maar ook nationale, internationale dus zeer algemene zoekwoorden.

SEO Rotterdam geeft advies over (Back)Link building

We gaan kijken wat voor uw website de beste linkbuilding strategie is. Links moeten altijd betrekking hebben op uw bedrijf en zijn/ haar product(en). De links moeten komen van websites met een goede positie (prnk) ranking in de zoekmachines.

Social Media Optimization

Social media Optimization is een van de nieuwste manieren van zoekmachine optimalisatiemogelijkheden en wint snel aan populariteit. Het verhoogt de naamsbekendheid van uw bedrijf en het leidt tot veel meer bezoekers naar uw website. Social media optimalisatie is een vorm van online marketing waarbij men gebruik maakt van veel populaire sociale media kanalen , zoals sociale netwerking websites (Facebook, Twitter, Linkedin enzovoorts) en blogs. Dit noemen we dan ook Sociale Media Optimalisatie(SMO) Deze twee SEO diensten samen zijn erg effectief , vooral in virale marketing of beter gezegd het zogenaamde sneeuwbal effect. Deze methoden kunnen ongelofelijk uw online zichtbaarheid verbeteren en dit ook gedurende de nacht zichtbaar te maken.

Search Engine Advertising

SEO betekent hoog scoren in de organische (natuurlijke) zoekresultaten en SEA is hoog positioneren in de betaalde zoekresultaten. De organische zoekresultaten vindt u in het witte gedeelte van Google en de betaalde vindt u in het bovenste heel licht rose vlak van Google en rechts in een rechthoekige banner met uiteraard daar boven de tekst advertentie. Deze advertenties worden gegenereerd middels Adwords. Ook de goed gepositioneerde advertenties worden bepaald door de juiste strategie van kewords. Uiteraard kunnen wij u ook hier in begeleiden met de kennis die wij hebben bij SEO Advising Rotterdam.

Webdesign-redesign

Website technieken zijn vergevorderd naar een nieuw tijdperk en dus van een veel hoger niveau. Vroeger waren de websites heel erg statisch en dus saai. Het bedrijf met een voor die tijd al behoorlijk dynamische website kreeg veelal de meeste bezoekers en had dus de hoogste conversies. Tegenwoordig is het toch nog vrij gemakkelijk een goed ogende en dynamische website te maken en dit wordt mede mogelijk gemaakt door geavanceerde software die te verkrijgen is en die zelfs voor een leek nog wel te bedienen is. Vaak vereist het software pakket niet eens de nodige kennis van programmeren. Er moet wel goed opgelet worden dat wanneer er een zakelijke website wordt gemaakt hij heel erg goed wordt geschrevenvan de grafische vormgeving tot aan het programmeren toe. Een website moet makkelijk te gebruikenzijn door bezoekers en moet gemakkelijk te doorzoeken zijn voor de zoekmachines (robots). Het laatste draagt namelijk ook bij tot een groter succes van uw bedrijfswebsite. U kunt dus ook een webdesign met een goede SEO basis door ons laten makenOok een redesign (website optimalisatie) is mogelijk bij SEO Rotterdam.

Seo diensten moeten één geheel zijn en niet alleen in een gedeelte van een website, sociaal netwerk of blog. Samengevat betekent dit het identificeren van de beste zoekwoorden maar ook het liefst mogelijk met de minste concurrentie , maar wel met veel veel verkeer. Rank goed voor deze zoekwoorden via een strategisch linkbuilding plan. We maken gebruik van de kracht van sociale media om te bouwen aan een boeiende website zodat we loyaliteit gaan winnen en een goede naamsbekendheid opouwen. Blijf altijd er op letten dat de website goed toegankelijk blijft voor de bezoekers!

Dus om even kort samen te vatten kunnen wij van SEO Rotterdam er voor zorgen dat uw website gezien wordt door onze SEO (Search Engine Optimization, Zoekmachine Optimalisatie).