SEO Advies Rotterdam | zoekmachine optimalisatie

seo advies Rotterdam

SEO advies Rotterdam, SEO check, Zoekmachine Optimalisatie nodig? Hoger in Google? SEO Advising Rotterdam werkt dagelijks aan de websites van klanten om met SEO advies, zoekmachine optimalisatie, een SEO check, internet marketing, SMO en SEA topposities te behalen. Wij helpen de klant met het uitzetten van een goede Internet Marketing strategie.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie eigenlijk?

SEO (Search Engine Optimization)Zoekmachine Optimalisatie, wordt gebruikt om in de zoekresultaten van met name Google of in één van de andere zoekmachines zoals bijvoorbeeld Bing goed gevonden te kunnen worden. Hierbij zijn een tweetal onderdelen erg belangrijk. De website techniek en de website content. SEO advies/ website techniek: Is uw website goed geoptimaliseerd voor SEO en is hij wel goed leesbaar voor de zoekmachines? De website content: Heeft u de juiste zoekwoorden wel op de juiste en dus relevante pagina’s en plek staan? Ook relevant is veel te bloggen over uw website/ product met relevante keywords. Ook deze berichten worden meegenomen in de resultaten van Google. Dit is eigenlijk in een notendop hoe SEO/ zoekmachine optimalisatie werkt. Een aantal tevreden partners gingen u al voor. Kortom een verhoogde kans op een hogere omzet, hoger in Google of zelfs op de eerste pagina in Google dankzij ons SEO Advies.

Waarom is SEO advies nodig?

seo adviesSEO Advies Rotterdam maakt uw website beter vindbaar in de organische zoekresultaten van de zoekmachines zoals als belangrijkste Google. Eigenlijk begint een goede bouw van een website altijd met een SEO check. Een goed begin is het halve werk. Desalniettemin is het zeer goed mogelijk om een bestaande website alsnog zeer goed te optimaliseren voor goede organische zoekresultaten. Een plaats op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google is gewoon belangrijk. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat er voor 100% op de eerste pagina op de links geklikt wordt. Logischerwijs vanaf de tweede pagina wordt het percentage aanzienlijk lager. Biedt u diensten of producten aan dan kunnen wij ons voorstellen dat uw rendement hoger is qua verkopen of het aan kunnen nemen van nieuwe projecten als u goed geranked staat in de zoekmachines en dus minimaal op pagina één. Zeker gezien vanuit het oogpunt “crisis” is dit van zeer groot belang.

Wat kunnen wij met SEO advies Rotterdam voor u betekenen? 

SEO Advies Rotterdam gaat sturen op topposities in de zoekmachines voor zowel nationale posities als regionaal gebonden posities. Wij geven u graag SEO advies en doen een SEO check voor uw website. Regelmatig communiceren wij met betrekking tot de voortgang van SEO/ zoekmachine optimalisatie/ website promotie. Veel SEO bedrijven vragen hoge prijzen zelfs in  de vorm van maandelijkse abonnementen. Vanaf 1 keyword voor € 19 tot zelfs 10 keywords voor € 89 per maand. Dit kan neerkomen op bedragen van € 228 tot en met € 1068 per jaar. Ook zijn er bedrijven die de SEO voor u doen met een uurtarief van € 30 exc. BTW. Het aantal tevreden SEO Rotterdam Partners groeit! Wij hanteren alleen een uurtarief van € 40 exclusief BTW wanneer u ons vraagt voor een SEO advies en promotie!
Wij hanteren voor u een vaste prijs.